Ny magövning

Kan ha varit den segaste jobbdagen på länge! Efter jobbet tog jag och Sofia oss en vända på Systembolaget för att ladda upp lite smått inför imorgon. Det blir inte alls mycket, jobbat nämligen långkväll på fredag och faktiskt hela helgen. Herregud, hur ska jag orka?

Träningen idag var riktigt rolig faktiskt, haha fast nej. Nu ljög jag som en tok, det enda roliga var en ny magövning. Hoppas nästan att jag inte kommer ur sängen imorgon!😁

Nu har jag precis duschat, tvättat håret. Känner mig som en ny människa. Det är nog den enda nackdelen med löshår, att du endast får tvätta det två gånger i veckan. Vi får tacka gudarna för torrschampo! 

Nu väntar jag på baconlindad kyckling innan nog ska packa ihop och gå och lägga mig. Det blir svårare och svårare att sova om nätterna nu när det börjar närma sig New York. Kan inte förstå att det är 8 dagar kvar, resfebern börjar komma nu!I en trappuppgång

Sitter i en trappuppgång på jobbet och väntar ut tiden innan jag ska göra dom sista besöket för ikväll.

Imorse gick träningen galant och det var mycket roligare idag än vad det var igår. En snabbdusch innan det var dags att åka till jobbet där jag spenderat tiden sen klockan ett. Äntligen är det bara en och en halv timme kvar innan jag får åka hem, få lite mat i magen och ta en dusch innan jag ska dunka huvudet i kudden och sova. 
Till top