Tack för i år

Graviditeten, Livet som sambo i en liten by / Permalink / 1
Sitter i soffan nyduschad med tända ljus efter min sista jobbdag på bra länge. 
Har längtat enormt men nu när dagen väl var här var det vemodigt. Ska jag vara utan det sociala bland mina kollegor? Inte bli irriterad på tanterna för att dom kräver för mycket? Vad ska jag nu fördriva tiden med innan sessan kommer?
Vissa säger åt mig att vila, lättare sagt än gjort. Säger som Sofia sa tidigare idag, jag kommer städa ihjäl mig och jag tror jag kommer få Västmanlands renaste hem innan sessan kommer.

Mina yngre kollegor kommer jag träffa så det räcker och blir över och dom andra kommer finnas kvar på jobbet, får ta mig dit och hälsa på dom sen när sessan kommit och växt till sig lite.
Jobbade min sista dag tillsammans med Sofia igår, känslorna svämmade nästan över men det är tur att det inte är så långt mellan Köping och hallsta och hon har själv sagt att varken jag eller sessan kommer få vara ifred sen. Men du är mer än välkommen hjärtat!
En sista dag tillsammans med frugan och Matilda idag. Ett känslomässigt farväl av Matilda som slutade tidigare än mig idag men såklart kommer vi att ses igen. Om det blir innan eller efter Thailand får den som lever se😉
Och frugan då, vi kämpade på eftermiddagen tillsammans med alla besök. Önskade våra pensionärer gott nytt år och skrattade oss genom dom sista tre timmarna tillsammans. Om hon och jag kommer jobba mer tillsammans är det faktiskt ingen som vet. Det får tiden utvisa.
Minst en gång innan hon åker till Thailand är ett måste att ses, sen får jag överleva utan min fru i minst tre månader. Herregud, vem ska jag ringa nu när jag blir tokig? Kommer kännas tomt..

Nu ska jag göra mig lite iordning innan jag och Jocke går över till pappa och firar nyår där med mat och mys. Ett lugnt nyår med andra ord.

Med allt detta sagt så blir det sista inlägget för i år. Nya tag 2016 där det kommer hända en hel del.
Tack alla fina följare för att ni följer min vardag och för att ni lämnat kommentarer med peppande ord och tips. Hoppas ni följer med under 2016 också då min lilla sessa kommer och vi har en del att se fram emot. Förmodligen en resa i sommar😁

Gott nytt år kära vänner och ovänner. Ta det försiktigt ikväll och ta hand om varandra❤️Inte bra

Graviditeten, Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Onda fötter, sura uppstötningar, halsbränna, illamående, trötthet, sparkar mot revbenen och dåligt humör. Det sammanfattar dagen idag.

Emma kom förbi en stund på kvällen men jag var nog lite för sur för att kunna umgås men vi fick ses ett tag.

Ligga i soffan en stund innan jag går och lägger mig och ställer klockan för sista gången på bra länge. Sista arbetsdagen imorgon, efterlängtat!

Typiskt obehindrat bra 2015

Ett år som började lugnt, mycket festande och en resa i maj att se fram emot.
En kryssning startade året, vilket jag och Sofia fortfarande pratar om.
En vecka i New York, mitt livs resa.
Ännu mer festande innan livet fick en helt ny vändning.
Ett plus på en sticka och en regnig sommar på västkusten tillsammans med familjen Hinkelman och familjen spermier på Kolmården.
Vidare till ett hav med kartonger och en flytt till en större lägenhet.

Av detta år kan jag säga att jag har haft ett underbart år med alla fantastiska människor omkring mig. Det finns absolut ingenting att klaga på.
Nu tackar jag 2015 och väntar spänt på 2016 och allt där till.
Tack alla som gjorde detta år!

Till top