Sovrum

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Ligger i sängen i vårat nästan helt klara sovrum. De enda som fattas är en säng och två sängbord. Bilder får ni se när allt är klart!

Nu är en dusch avklarad efter en delad tur, shopping och montering. Helt slut. Dags att skalla kudden och ladda om för helgens sista jobbdag!Livet är inte alltid lätt som en fjäder

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 1
Jag läste min väns blogg igår WWW.denisehinkelman.webblogg.se
Det är hennes barn som jag fick äran att vara gudmor till. Iförrgår skrev hon ett inlägg om att jag skulle komma dit samt om våra tatueringar. Vilket fick mig, känsliga jag, att börja gråta på jobbet.
Dom tatueringarna vi har, dom är precis likadana. Vi gjorde dom för ett par år sen, när vi var som tajtas. Vi berättade inte för någon att dom skulle göras utan bara gjorde dom. Både jag och Denise har haft det väldigt jobbigt och denna symboliserar att livet alltid inte är lätt som en fjäder och också "storasyster och lillasyster".
När vi var som tajtas umgicks vi varenda dag, hon följde med mig till läkaren och krigade över min mage, vi pratade konstant och satt verkligen ihop.
Vi gled ifrån varandra där ett tag, pratade inte alls med varandra. Vi har diskuterat det nu, ingen av oss vet egentligen varför det hände.

Hon gifte sig med sin Therese och det var väl när dom gick ut med att dom skulle ha barn som vi tog en fika och sedan blev det mer och mer. Samma dag som Kaylie föddes så fick jag frågan om jag ville vara gudmor. Det fick mig att börja gråta och de är efter de som jag och Denise fått upp kontakten igen och vi vet vart vi har varandra igen. Har även fått bra kontakt med hennes fru, Therese. Vilket jag är glad över. 
Känns så skönt att veta att dom är mina vänner och att dom har ett sådant förtroende för mig. 

Tatueringen vi har, bär jag med stolthet. Så fin vän! 

Till top