Uppackat

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Nu är mina gardiner uppsatta och alla ljus och ljusstakar vi köpt uppe.
Jag är så nöjd och trivs ännu bättre hemma nu, så skönt att snart vara helt ordning. 

Jocke har åkt nu och jag ligger i soffan och äter päron och kollar andra avenyn. Det är faktiskt rätt skönt att vara gräsänka ibland!
Tänk vad lite annorlunda färger på kuddar, ljus och gardiner kan göra. Speciellt i vardagsrummet😍

Borta bra men hemma bäst

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Hemma efter en minisemester på västkusten. 
I fredags var vi till ullared där vi brände pengar utan dess like men jäklar vad grejer vi fick, även allting vi skrivit upp på listan😉

I lördags var vi på Liseberg. Jag och Denise gick all in och åkte alla karuseller vi ville, medans Therese och Jocke stod och väntade. Kul hade vi, trots att det inte var jättebra väder.

Igår var det en lugn dag, vi käkade lunch ute innan vi tog en vända i Slottsskogen och kollade på djuren. Det var dock ganska gråmulet och kallt så det blev bara ett par timmar. Åkte hem istället och köpte lite frukt till en fruktsallad och mös i soffan alla fyra istället.

Imorse gick bilen hem från västkusten, fullpackad bil och knappt några stopp hade vi. Tror vi alla fem verkligen ville hem.
Väl hemma packade vi upp våra saker vi handlat plus våra väskor innan vi åkte och storhandlade.
Nu står Jocke i duschen innan han åker iväg till Tomas och jag ska stryka gardiner så jag får upp alla mina nya gardiner i alla rum. Älskar nya saker😍

Till top