Fina familj

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Varit och hämtat energi hos Denise, Therese och Kaylie idag. Även Jocke följde med, han sa innan att han inte håller i spädbarn. Idag var första gången, han matade henne och pratade och höll i henne. Blev så lycklig, min fina och min fina guddotter!

Nu har vi ätit lite mat och de är dags för lite familjen annorlunda och sängen. 13-21 imorgon, skönt med sovmorgon! 

Rösten som glömts bort

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Det var ett tag sen, jag har inte haft någonting alls vettigt att skriva om. Händer ganska lite i mitt liv just nu, men ska ta tag i detta. Får ju vissa klagomål från vänner😉

Helgen har varit den lugnaste helgen på länge, inga måsten alls. Eller jo, ett, kalas i lördags hos min kusin. Det bjöds på god mat, fika och så kollade vi gamla filmer.
En film när jag var nio år och sjöng på yngsta killens dop. Alla fick sig ett gott skratt, till och med jag. Såg även en film på gammelfarmor, mys! Sen var det även film på mamma, ett och ett halvt år innan hon dog. Det var lite jobbigt, hade glömt bort hur hon lät när hon pratade, det var skönt att höra men samtidigt lite jobbigt. Vackra saknade människa! 

Drömde konstiga drömmar om just mamma natten till igår, Jocke frågade mig även saker om mamma igår. Han frågade om mamma skulle ha accepterat åldersskillnaden på oss två (åtta år), fick förklara för honom vem min mamma var att hon har alla till lags hela tiden och brydde sig inte alls om de skiljer 1 år eller 15 år på folks kärlek. Mamma var helt enkelt världens bästa människa! 
Har en gammal bild hemma på mamma, som Jocke tycker vi är så lika på, men på filmen var det ännu tydligare då jag hade mina gamla glasögon och närbild på mamma. Syns iallafall vem som är mor😄 

Nu sitter jag på jobbet, tiden går så sakta när man har lite och göra. Fast egentligen kanske man inte ska klaga, man behöver såna här dagar också!


Till top