Tungt

Graviditeten, Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Slut som människa. Det börjar bli tungt att jobba nu för både rygg och höfter.

4 timmar kvar av denna jobbhelg och sen ska det hem och julpyntas innan jag ska ta en dusch och lägga mig i soffan utan några måsten

Fika

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
När en kollega kommer in med detta när jag sitter och planerar helgens jobb med världens jobbångest. Då blir det lite lättare. Kommer sakna vissa av mina kollegor sjukt mycket under mammaledigheten. Det är tur att vi kan umgås privat😍Elodie details - apple of my eye

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 1
I helgen var det nattjakt på lekmer.se, på fredagen kollade jag runt och fyndade absolut ingenting. Men på lördagen fick jag den där känslan att det är några bra erbjudanden, jag hade helt rätt!
 
Min skötväska som jag drömt om, tittat på, känt på, klämt på och lagt i en varukorg och stängt ner sidan utan att beställa för jag varit så snål, var ute på nattjakten till 25%. Jag tvekade en lång stund men efter det att flera personer övertalat mig och sagt att jag ska passa på så tryckte jag denna gång på bekräfta köp. Den kostar mycket, men det är en märkesväska, den är fin, bra kvalité och jag ville verkligen ha den. Så mycket roligare än en helt vanlig svart. 
Jag är riktigt underbart, fantastiskt nöjd med denna så skulle kunna sova med den inatt bara för att jag kan.
 
Nu längtar jag tills vi köpt det som ska vara i och har tvättat upp hennes BB-kläder så jag kan packa väskan, packa upp den och packa den igen. Jag vet, men jag är sån!
 
Underbara väska, du är så vacker & ja, det är en hög med grejer bredvid men det är för att vi inte har gjort i ordning där inne ännu. Imorgon ska vi köpa någonstans att förvara kläderna och sedan köpa en hylla så vi kan ställa upp lite saker. Sen så är det nästan bara sängen och matta som fattas för att det ska "vara klart för inflytt".
 
Nu ska jag kasta i mig lite mat innan jag får besök av en saknad vän. Det behövs, vi har nog en hel del att prata om.
 
Inlägget om barnmorskan jag lovade idag kommer senare ikväll. 
Ta hand om er!
 
 
Till top