"du ska bli mormor"

Finaste mamma / Permalink / 1
Hälsade på mamma efter jobbet.
Det har inte varit kallt ute ikväll men varenda gång jag kommer ut till svedvi kyrka så blir jag kall. Jag hatar det där stället men det är ändå så fint och mamma ligger ändå där. Det är liksom där jag får hälsa på henne så jag borde egentligen åka dit oftare.

Hade i tanken hela tiden att hon ska bli mormor, någonting jag gärna vill att hon ska veta. Behöll den tanken hela tiden så nu är jag övertygad om att hon vet om det, nu när jag varit där och sagt det. 
Gav även farmor och farfar en tanke också och bad dom ta hand om mamma lite extra. Det gör dom, det är jag säker på❤️Grattis och god jul

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Igår gav jag mig själv en riktigt försenad födelsedagspresent och en för tidig julklapp. Detta är också en födelsedagspresent av min far och mormor som bidragit till en del.
Har suttit och läst om lite om olika märken och sådär.
Fastnade för denna, perfekt för en nybörjare och hittade mer positivt än negativt om denna. Inte så dyr, ska vara bra och jag är nöjd. Det är väl det som är huvudsaken eller?

Denna skönhet är påväg hem till mig från Netonnet, hoppas den är lika bra som jag läst och att jag själv blir nöjd. Ska bara hobbyfotografera lilla I och hemma. Mer än så tänker jag inte lära mig.
Kanske blir en och annan film också då den har filmfunktion också.
Jag är riktigt nöjd och förväntansfull.
Grattis och god jul till mig själv från mig själv!


Axkid babyskydd

Graviditeten / babskydd axkid lekmer.se / Permalink / 0
Jag har glömt bort att visa er en sak!

I förrgår fick jag ett mejl från lekmer att en vara återigen var i lager och det var babyskyddet vi allra först tittade på och fastnade för. Ett axkid babyskydd med bas.
Denna gång var det 43% rabatt och istället för att vänta tills nästa lön som var planerat från början och köpa ett brio Primo så är denna skönhet påväg till oss just i detta nu😍 alla viktiga saker som barnvagn, säng och babyskydd är inköpt. Nu fattas garderob sen ska jag börjar göra iordning I's rum.

http://lekmer.se/barn-och-baby/bilbarnstolar/babyskydd-0-kg-13-kg/axkid-babyskydd-babyfix-black-0-13-kg-axkid-babyfix-bas
Här ovan är länken till babyskyddet. Så om någon letar ett billig babyskydd som är lätt att bära. Passa på att fynda innan dom tar slut igen, detta har vart slut sen i augusti.
Till top