Innebörden av 16 februari

Finaste mamma, Graviditeten / Permalink / 0
Jag är rätt glad ändå, att det blev som det blev med allting. Ett beräknat förlossningsdatum i februari kunde inte bli mer passande för mig.
 
Enda sen den 24 april 2006 så har både det datumet och den 16 februari varit någonting speciellt. När mamma dog så vändes hela min värld upp och ner och jag ville göra allt för att få tillbaka henne. Jag har lärt mig att leva med att hon inte finns och inte kommer göra det något mer heller för det enda som finns kvar är saker efter henne och våra minnen tillsammans.
När jag fick reda på att jag var gravid som var i juni - som förövrigt var samma dag som Jockes pappa skulle fyllt år, så kände jag lycka. Ännu mer lycka när vi började räkna efter när bebis skulle vara beräknad. Enligt våra beräkningar den 15 februari, jättecoolt, vi skulle då varit tillsammans i 5.5 år, precis på dagen. Kände också att det var nära den 16 februari - mammas födelsedag.
På ultraljudet så flyttade dom mig till 21 februari men chansen finns ju fortfarande den 16 eftersom bf är +/- två veckor. 
 
Jag hoppas verkligen för allt i hela världen att bebis tittar ut den 16 februari, tänk om detta skulle ske. Även fast jag även är den lyckligaste människan i världen så skulle jag kunna bli ännu lyckligare om detta sker. Förstå också om det är en tjej, då är det ödet. Det finns ingen annan förklaring till det hela. En liten flicka född den 16 februari, herregud vad magiskt! Men kommer bebis den 21 så gör det ingenting heller och kommer det en kille så gör det ingenting heller. Så länge den är frisk.
 
Jag har redan som 12-13 åring bestämt att oavsett vem jag får barn med i framtiden och om jag ens får barn och det blir en flicka så ska mitt barn i mellannamn (jag vet att det inte heter så längre, en jag säger så) så ska hon heta Susanna. Allt för min mamma och jag ska sen när hon blir äldre förklara innebörden av det namnet för henne. Varför det namnet är så viktigt för mig. 
Tänk då om det skulle bli den 16 februari, en liten tjej som får heta Susanna. 
 
Men som sagt så länge bebis är frisk så gör det ingenting, men detta är min högsta och största önskan. 
Allt för min mamma, min fina, kära, älskade, bästa mamma!

15 minuter

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Jag ville absolut inte gå upp imorse, klockan ringde tre gånger innan jag orkade slå upp ögonen och gå upp och klä på mig. Jag har en fördel på morgonen, jag är så otroligt snabb både om jag sminkar mig eller hoppar över det så går det fort. 15 minuter så har jag klätt på mig, borstat tänderna, fixat håret, sminkat mig, fixat frukost och tagit på skor och jacka. Det är underbart för då kan man sova den där kvarten längre😁

Jobbdag till 16 innan en dag ledigt. På schemat ikväll så står det städning och kolla kvällens ansvar av modus innan fotbollen (tur med playtjänster ibland)

Imorgon är dagen D, längtar så jag spricker och är inte alls lika nervös som förra gången. Detta kommer gå bra!

Kommer vändningen nu?

Hälsan i allmänhet / Permalink / 0
Allt känns mycket bättre nu faktiskt, känner mig inte alls lika sur och stressad längre. Flytten är nära men den är jag inte stressad över längre. Vi har lagt upp ett litet "schema" när vi ska packa, spackla, måla och flytta saker (det enda som kan spricka nu är att vi inte får nycklarna som vi räknar med). Vi har köpt dom viktiga sakerna vi behöver för att måla och vi hittade ett fint begagnat matbord som vi ska ha.
Det enda som fattas är stolar men vi får ta med dom gamla så längre.
 
Vi har även lagt upp när och vad vi ska köpa till kotten. Ja jag vet att vi ska önska oss också med saker som garderob och babyskydd är någonting vi vill köpa själva så det blir rätt och det vi vill ha. Pengar kan man önska sig, men min släkt ( vet att ni läser ;) ) tycker det är så jäkla tråkigt att ge pengar. Känner mig inte stressad över att hinna köpa och spara pengar heller. Ska när vi flyttat gå igenom alla saker, sortera kläder så vi vet vad vi har och vad vi behöver. Har även fått ärva massor av Denise -mest till tjej, ska även få ärva neutrala kläder och lite annat smått som åkpåse och sådär från min morbror och hans fru och sen får vi också köpa saker vi vill ha som vi tycker är fint. Men en sak i taget. Att inte stressa är det viktigaste!
 
Jobbet också, så mycket bättre. Känner mig inte lika stressad där heller. Hade samtal med chefen idag, fick ur mig allt jag ville. Berättade massor om mina tankar, både om jobbet och om mitt privatliv. Kändes skönt och att hon är så förstående Tror det behövdes också för att jag ska kunna slappna av ännu mer än vad jag redan har börjat gjort!
 
Min vän sa till mig häromdagen att allt kommmer lösa sig och bli bättre och att människorna omkring mig får räkna med att jag är trött och sur. Jag är fortfarande trött men jag är inte alls lika sur längre. Jag försöker hela tiden se det positiva i det hela och det börjar faktiskt fungera. Nu hoppas jag att tröttheten lägger sig snart också, då kommer allt vara perfekt!
 
Nu håller jag tummarna iallafall att detta blir ännu bättre när både min psykiska och fysiska hälsa börjar vända.
Till top