Dagens lilla I

Izabella 160220, Livet som mamma / Permalink / 1
Klockan är åtta och jag är klar för dagen, det är bara dammsugningen och torkningen kvar av storstädningen och sista maskinen med tvätt är startad.

Izabella bestämde sig för att slå upp ögonen 04.15 idag men somnade om runt 05.30 men då var jag pigg så jag gick upp och städade medans Jocke och Iza sov.
Jocke åkte till jobbet vid halv sju som vanligt och jag åt frukost och gjorde mig iordning. Precis plockat fram kläder till Izabella och jag ska bara fixa skötväskan innan jag måste väcka henne för att hinna med att klä på henne och mata henne innan vi ska åka om 45 minuter.

Jag kommer somna gott ikväll, det kan jag lova.
Ha en fin fredag🌸

Dagens lilla I, allt från newbie🙈


Tjejkväll

Izabella tog en riktig sovmorgon imorse och ville gå upp 11.00 idag (!!!) om man bortser från maten hon halvt åt i sömnen halv sex och blöjbyten halv åtta.

Jag passade på att äta en brakfrukost i lugn och ro innan jag vek in tvätt, tvättade två maskiner, plockade lite här hemma och tog en lång skön dusch och hann sminka mig innan hon vaknade till liv.
Fixade iordning håret innan vi åkte mot Denise & Kaylie för att par timmars bus och mys innan vi åkte hem och gjorde mat.
Sen fick Jocke ta Izabella och jag åkte iväg till Köping för att hämta upp Agnes och gå på tjejkväll på stan i Köping. Ett riktigt tråkigt väder med ett fint sällskap. Vi båda var barnlediga så det var faktiskt mysigt att gå omkring i affärer utan barnvagn, det behövs ibland.

Izabella sov som en stock när jag kom hem och Jocke gick och la sig nästan på en gång. Väckte henne för blöjbyte och mat innan jag bäddade ner henne för natten. Jag har suttit någon timme nu och jobbat lite med forever och tänkte faktiskt slå på en film och sova jag med.

Imorgon ringer klockan 08.00 för ett besök hos sjukgymnasten för Izabellas del sen en sushilunch med min moster. Sen har vi Jocke hemma hela helgen. Undra vad vi hittar på för mys😍

Godnatt kära ni❤️Till top