Graco

Izabella 160220, Livet som mamma / Permalink / 0
Sessan sov så bra inatt och jag är faktiskt riktigt utvilad!
 
Jag kickade igång dagen halv sju imorse med att tvätta och diska undan sen middagen igår och nattens flaska, japp det blev bara en flaska vid fyra imorse för hon sov som en stock. UNDERBART!
Passade på att äta bananpannkakor till frukost idag igen, jag är helt såld på det!
 
Pratade även med Sofia tre timmar imorse, hon hann knappt vakna innan hon ringde haha. Ändå fick jag ganska mycket gjort. La in bilder på datorn, pratade med försäkringskassan, diskade igen, hängde tvätt och plockade in tvätt.
Nu har jag precis ätit pestopasta med ruccuola och feta ost framför Therese Lindgrens youtube kanal, även den är jag helt såld på.
 
Om ett tag ska jag fixa håret och ta mig en promenad till pappa och möta upp Jocke för vi har hyrt en lastbil idag för att åka till återbruket och kasta skit och sådär. Inte för att jag kommer bidra med så mycket förutm mitt sällskap för någon måste ju ta hand om sessan. Ojdå, tokigt, då slapp jag bära hihi.
 
En Donna som däckade bra imorse i sin älskade gracovagga som är guds gåva från ovan, slippa bära runt och vagga henne när hon vill somna i rörelse och man har annat att göra. UNDERBAR!
Till top