Sömntuta deluxe

Izabella 160220, Livet som mamma / Permalink / 0
Sessan somnade 22.30 igår ungefär och vaknade 06.30 för mat och blöjbyte, somnade om och vaknade 9.30 för mat och blöjbyte och då var jag klar så klädde på henne och la henne i vagnen och tog en promenad på en timme med en pod i öronen. Skönt att gå ensam, lyssna på pod och rensa tankar och samla ny kraft. Sessan sov hela vägen och även en liten stund hemma.
 
Vaknade upp och höll mig sällskap i en och en halv timme medans jag lagade mat och åt. Nu sover hon på soffan igen efter att ha tränat lite nacke, suttit upp och pratat och fått lite mat. Sömntuta.
Jag har lagt in bilder från kameran på datorn och även läst bloggarna jag följer medans jag väntar på att Linus ska komma ett tag innan vi ska iväg till Agnes ikväll så jag får fixa nya naglar och umgås med henne och Loke. Självklart följer Jocke och Izabella med, vi behöver ju barnvakt när vi fixar naglarna ;)
 
Kan man vara kär i sitt eget barn? Jag tror nog jag är det, hon är verkligen det finaste som finns och det bästa jag gjort. Så "liten" och så älskad!
Till top