S Ö N D A G

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Varning för riktigt bitter tjej

Dags att kicka igång denna söndag - eller inte! 

Jag mår inte bra idag, jag är trött och sliten och tanken på att behöva göra någonting idag gör mig gråtfärdig. Det enda jag tänker göra idag är att duscha och ligga i soffan. Jag tänker inte svara på samtal eller röra mig ute - kanske till affären för att köpa godis. 
Det är tur jag har Jocke sådana här dagar, han servar mig ordentligt idag. Han förtjänar en guldstjärna🌟

IKEA

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Sitter i soffan med fötterna i högläge framför familjen annorlunda och en smoothie i ett glas på magen. Det dunkar i fötterna efter en dag på ikea och shoppingcentret med Jocke.
Vi hade hittat en fotocollageram från ikea som vi skulle köpa då jag så klantigt slog ner våran förra i veckan när jag städade. 100 delar gick den i, opps! Men såklart hade jag mätt galet fel och korten var inte standrad men vi upptäckte det i tid så vi inte köpte den i onödan.
 
Avslutade trippen med en vända inne på godisgrodan för att fullborda lördagsmyset och på dollarstore för att fylla på med hygienartiklar. Mycket billigare att handla där än i vanliga ICA butikerna.
 
Snart blir jag bjuden på kycklinggratäng av min karl innan vi tänder lite ljus och myser ner oss i soffan med varandras sällskap. Älskar att ha han hemma!
Till top