Välkommen tillbaka!

Nu tänkte jag att det var dags igen efter ett långt uppehåll men jag har prioriterat familj och vänner framför sociala medier och jag kommer fortsätta göra det men nu börjar Izabella bli så stor så hon kan roa sig själv en liten stund och jag kommer hinna slänga in ett eller två inlägg om helt onödiga saker egentligen.
Jag hoppas jag inte tappat allt för många läsare och jag tackar för ert tålamod, ni är guld!
 
Som sagt Izabella växer så det knakar, hon har börjat med smakpotioner och TVÅ (!!!!) tänder har spruckit fram i nerde käken. Vassa som knivar men så så söta! Vi har även lagt undan liggdelen nu då hon absolut inte vill ligga och hon är så stabil så hon kan sitta i sittdelen med hjälp av selen och lite liggläge. Hon sitter även själv korta stunder i soffan utan stöd. 
Hon börjar bli så stor nu, det går så fort. Man är gravid i nio månader och det känns som en evighet men när bebis väl är ute känns det som att allting händer över en natt.
 
Jocke ligger och kollar på en tråkig serie, Izabella sitter och leker i sin bumbostol och jag ska snart hänga upp tvätten från denna veckas semeter. Igår kom vi hem från västkusten efter våran årliga "familjevecka" tillsammans med mina mostrar, mina kusiner och min mormor. Vi har inte haft överdrivet jättebra väder men det är inte allt, vi har umgåtts och haft jättetrevligt! Izabellas första semester är över och vi ska se till att vi kommer iväg på något mer nu medans Jocke har semester!
 
Resten av kvällen blir det familjemys och jag laddar upp inför ett möte jag har imorgon. Jag är så spänd! Vad mötet handlar om kommer jag inte gå in på här utan jag kanske lägger upp någonting om det sen. Just nu är det ingenting jag vill skriva ut offentligt! :)
 
Bilder kommer börja komma upp nu i samband med inläggen men jag känner inte att jag orkar vattenstämpla mina bilder idag för att visa er utan detta inlägg är bara tänkt att jag ska visa att vi lever och att jag tänkte ta tag i detta igen. Ser fram emot det.
 
Välkomna tillbaka! :)
Till top