Biltur

Vet ni va? Jag orkar inte skriva om första tiden hemma i ett långt inlägg. Första tiden hemma har vart fantastisk och gått hur bra som helst. Det räcker så!

Snart är jag smittfri och jag kan snart börja ta hand om sessan och hjälpa Jocke med vardagen. Har i två nätter sovit på soffan för att inte andas på henne när hon sover då hon sover i sitt babynest mellan oss i sängen. Jag kan ju inte heller ge henne närhet då det är dumt att vara överdrivet närgången så Jocke har sen två nätter tillbaka tagit hand om alla blöjbyten och matningar på nätterna då jag som sagt inte ens är i samma rum. Nu ser jag att det ser ut som om hon vaknar flera gånger per natt men det gör hon inte. Hon vaknar en gång för mat och blöjbyte sen sover hon. Men det ska bli så skönt att få dela på det där igen och göra ett nytt försök att komma in i vardagen så Jocke kan jobba och jag får vara hemma och vara mammaledig på riktigt.
Imorgon är jag smittfri och då ska jag pussa pussa och återigen pussa på min flicka.

Eftersom Jocke tar henne på natten så tänkte jag att jag och sessan åker på en utflykt idag så han får vara ensam och sova ett tag. Vi tog med oss Emma till Västerås för att köpa mjölk, Izabella älskar nämligen att åka bil så det fick bli så. När vi var klara hade det bara gått en timme så jag och sessan åkte vidare till min pappa och min bror så Izabella fick umgås ett tag med sin morbror. En fröjd för ögat att se Linus hålla och mata henne, dom är så fina!😍

Nu ska jag laga lite mat och sen dra en sväng med snabeldraken för att få bort allt jäkla grus som följer med vagn och skor in. Det gör mig tokig!


#1 - - Denise Hinkelman:

AAAAAALLLTTSSSSSÅÅÅÅ 😍😍😍

#2 - - Denise Hinkelman:

AAAAAALLLTTSSSSSÅÅÅÅ 😍😍😍

Till top