En månad

Izabella 160220, Livet som mamma / Permalink / 9
Vi är inlagda på lasarett över natten för observation och får att Izabella ska få i sig mat.
Skrev ju igår om hennes gnäll och sådär som vi trodde var tillväxtperiod (kan ju dock vara det också). Imorse var hon lite mer gnällig, åt knappt och var så slö, vi tog en temp som visade 38.4. Tog kontakt med 1177 som sa att vi skulle åka på barnakuten. 
Här inne tog dom prover och hon fick alvedon. Hon fick även en sond då hon som sagt inte äter.
Proverna visar ingenting och vi har nu fått prova komjölksproteinfri ersättning då läkaren tyckte hennes mage var svälld. Hon var även lite gråblek i huden och är fortfarande. Vi ska ta prover igen runt 19.00 för att se om det visar någonting då, läkaren menar att "det lan vara för tidigt" för att det ska visa någonting så hon bara haft feber sen imorse.

Nu väntar jag på Jocke som ska komma med mat och lite tidsfördriv och Izabella sover på mitt bröst, precis som hon gjort alla timmar detta dygn känns det som. Men det känns tryggt att vi är här, där dom har koll även fast det inte var såhär vi hade tänkt att "fira" hennes första månadsdag😔


#1 - - Anonym:

Hon är fan inte vacker med märket i pannan 😳😳😳

Svar: Vilken tur att det är min bebis som JAG tycker är vackrast i världen då😊
Linda

#2 - - Denise:

Älskade unge, krya på dig ❤️

#3 - - Denise:

Men åt helvete med din kommentar!!! Hon är sjukt vacker, alla bebisar är fina och hennes storkbett gör henne speciell! Jävla idiot! 😠😠

Svar: ❤️❤️
Hon är min alldeles egna VACKRA bebis!
Linda

#4 - - Anonym:

Vem fan är du som kan skriva något så jävla elakt att du inte skäms. Idiot man skriver inte så om små barn och absolut inte om mitt barnbarn din dumma jävel.

#5 - - Anonym:

Farmors lilla älskling krya på dig. Puss o kram. 💗

#6 - - Denise :

Hon är vacker!!!!!

#7 - - Anonym:

Lilla gumman. Krya på dig snabbt så jag kan komma och pussa på dig igen.😍❤❤

#8 - - Anonym:

Min älskade dotter är så vacker❤️

#9 - - Anonym:

Hennes hjärta i pannan. Ett älskat hjärte barn. Alla som skriver något är bara avundsjuka på eran söta dotter då dom vet att dom aldrig kommer lyckas med det du och J har gjort.

Svar: Åh tack vad glad jag blir!💗
Linda

Till top