Lever min dröm

Izabella 160220, Livet som mamma / Permalink / 1
Jag lever i min dröm, är fortfarande kvar i min lilla bebisbubbla. Vill aldrig att den ska spricka!
 
Jag trodde aldrig när jag var gravid att man kunde utveckla en sådan kärlek till en människa man bara hade känt i några sekunder som nu redan är 16 dagar (!!!). Så fort jag fick Izabella på mitt bröst på förlossningen den där lördagen 20 februari för lite mer än två veckor sen så kände jag en sån kärlek. Direkt. Hon är det bästa som finns i mitt liv och jag kommer aldrig låta någonting ont hända denna lilla älskade människa. Hon var värd varenda sekund av längtan och varenda sekund av smärta, för herregud vilken smärta det var.
Jag har aldrig trott att det skulle göra så ont och när kvinnor säger "man måste uppleva det själv för att förstå denna smärta" så har jag inte trott riktigt på dom men det stämmer verkligen, man måste uppleva en förlossning själv för att förstå smärtan för den går verkligen inte att förklara. Det enda jag kan säga att belöningen i slutet, är värd varenda värk!
 
Jag kan titta på Izabella i timmar och varenda gång beundras jag över henne. Hon är den finaste lilla minimänniskan på denna jord och det händer ganska ofta, fortfarande, att jag börjar gråta när jag tittar tillräckligt länge på henne och sedan på Jocke det är då jag inser hur lycklig jag är och att jag har världens finaste familj. 
Bloggen kommer bestå av bilder och kärleksförklaringar av och till min lilla bebis, hon är ju min vardag nu.
 
Meningen var att jag och Izabella skulle vara själva idag och Jocke skulle börja jobba men eftersom jag i helgen kände att halsen inte var som den skulle och idag vaknade upp och hade vita prickar på halsmandlarna så var det bara att ringa hem Jocke från jobbet och ringa vårdcentralen för att få antibiotika för eventuell halsfluss. Visst hade jag rätt, halsfluss blev dagens dom. Frågade läkaren hur stor "sannolikhet" det var att jag skulle smitta henne och den var ganska stor eftersom vi har närkontakt. Så vi har bestämt att Jocke är hemma fram tills fredag och gör det mesta som handlar om närkontakt med Izabella så som rapa henne, ge henne närhet och allt sånt där, allt för att undvika att hon blir smittad av mina bakterier men på fredag får vi klara oss själva när jag inte smittar längre. Jag har redan bebisabstinens och vill bara pussa på henne. Får nöja mig med matning och blöjbyten ett par dagar bara och titta på henne, det tänker jag göra hela tiden. Vi har tur jag och Izabella att vi har Jocke i vårat liv för han är verkligen bäst!
 
Imorgon tänkte jag skriva ett inlägg om hur första tiden som mamma har varit och hur vi lärt känna våran fina sessa men nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan framför en film och sova ett par timmar.
 
#1 - - Veronica Wallgren:

Låter helt fantastiskt. Längtar helt galet tills vår bebis kommer :) är beräknad i början av maj :)

Svar: Åh vad roligt, stort lycka till!😍 helt klart värt väntan!
Linda

Till top