Dopdagen

Stressen efter dopet har lagt sig och jag är tillbaka till vanliga mig igen. Jag har stressat sönder mig själv fredag och lördag men jag har tyckt det var så roligt. Allting blev perfekt och både jag och Jocke är så nöjda med dagen.
Izabella skötte sig perfekt hela dagen och sa inte ett knyst i kyrkan.
Tack alla som gjorde denna dag möjlig, tack Sara för tårtorna och störst tack av alla ska min mormor ha för smörgåstårtorna och all hjälp jag fick under lördagen. Alla borde ha en mormor som mig❤️

Stress

Storhandling, spraytan och den sista dekorationen fick bli klar idag.

Imorgon väntad lunch med Josephine innan vi ska träffa mammorna en stund innan jag ska iväg till Agnes och fixa mina naglar. Jag skulle även behöva baka imorgon, hoppas jag hinner det.
Det börjar bli stressigt nu så det känns ju perfekt att jag ska iväg vid lunch imorgon och träffa mammorna. Känner att mina prioriteringar är perfekta😅

Dopförberedelser

Det dog här på bloggen efter c9 kände jag, men jag har verkligen inte haft tid!
 
Att vara mamma tar all tid och jag njuter av det. Datorn och bloggen kommer faktiskt i sista hand och jag vill spendera all min och Izabellas vakna tid tillsammans och med vänner så därför kommer bloggen i efterhand. 
 
Dopplaneringen är i full gång och vi har träffat prästen som ska döpa Izabella på lördag och gått igenom dopet som det ska vara, vilka faddrar vi ska ha, psalmer och likande. Allt detta var ett evigt pysslande och fixande för att få det som vi hade tänkt oss men nu är det fixat. Nästan alla kläder är inköpta, Jockes skjorta kvar som vi ska åka in och köpa imorgon. Annars är det bakning och dukning kvar som ska göras på fredag eftermiddag/kväll. Jag är fortfarande stressad även fast jag vet att jag kommer att hinna och jag har så jäkla roligt! Älskar att planera sånt här!
 
Izabella blev 3 månader i fredags och idag var det dags för 3 månaderskontrollen och vaccinet. Jag och Izabella grät ikapp och Jocke fick trösta oss båda. Det gjorde så ont i mammahjärtat när hon först såg förvånad ut när dom stack henne men sen brast allt och hon skrek verkligen när dom tryckte in vaccinet. Skönt att det är över!
Hon är väldigt pigg fortfarande eller ja gnäller lite och jag hoppas det stannar där så vi slipper feber och allt där runt omkring. Men hon var så duktig mammas lilla tjej!
 
Hämtade ut det sista paketet till dopet också innehållande pappersdukarna också påvägen hem från BVC. Gjorde ett stopp på banken också där vi öppnade ett sparkonto till Izabella som hon kommer åt sen på sin 18 årsdag. Även där kommer släktningar kunna sätta in pengar på hennes födelsedagar och sådär om man vill det. Känns så skönt att ha det fixat!
 
Nu står broccolipajen i ugnen och jag ska skära en sallad och duka fram så vi får lite mat i magen innan vi tar kväller framför tv:n. Nu ska jag försöka hålla igång bloggandet igen. 
 
Hoppas ni haft en varm och skön tisdag, det har jag haft. Tillsammans med min fina familj!
Tänk att hon va såhär liten, gud vad tiden går!
Idag slog hon upp ögonen 05.20 och var såhär glad. Kul att någon va det!
 
 
 
Till top