D A G 4

C9 / Permalink / 0
Nu ni mina vänner, nu jäklar känner jag skilland på vad det gäller att vara pigg och inte. Jag har under mina dagar i livet tyckt att jag var pigg men alltså, NU är jag pigg. Vart vaken den 06.00 imorse, gjort två träningspass, vart och träffat lite mammavänner i Enköping, hem och plockat lite hemma och vart iväg på fotboll och har lagom nu, klockan 22, landat i soffan och jag har fortfarde lite energi kvar, UNDERBART!
 
Jocke har märkt skillnad nu också, det gjorde han inte innan. Han tycker jag orkar med så mycket mer och att jag är på bättre humör och det kan jag nog hålla med om också. Sover bättre på nätterna gör jag också, eller ja, jag gjorde det inatt iallafall för natten till igår höll Izabella på hela natten så det blev inte så mycket sömn då men det har jag sovit ikapp nu känns det som. Det var lite svårt att somna igår pga att varende led och muskel i hela kroppen värkte eftersom jag gick så mycket igår.
 
Dag 4 är till i mål och jag är sjukt stolt över mig själv att jag kommit såhär långt, fått bra resultat och energin är på topp!
 
Nu tänker säkert folk "jaja, snacka bara bra om c9 och säg aldrig det negativa". Men vet ni? Jag ser ingenting negativt med c9, jo jag var hungrig som en varg första dagen och sugen på ALLT men det släppte. Jag mår så bra, jag är pigg, nöjd över mina resultat jag fått hittills. MIN syn på c9 är otroligt positiv och det är väl ändå MIN resa ni följer. Självklart är allting jätteindividuellt MEN resultat får man. Iallafall varenda kotte som jag känner till som kört c9.
Jag tvingar ingen att läsa min resa, tvingar ingen att tycka om den och jag tvingar verkligen ingen att beställa c9 av mig om man inte vill. Men vill man beställa så går detta bra, aboslut, finns här för er för att ta emot beställningar, bara att ni tar kontakt med mig via melj så kan vi prata pris och annan information. Tycker man om att läsa min resa, välkommen att stanna för den slutar inte efter c9!
 
Nu ska jag sitta i soffan en stund innan jag ska göra mig i ordning för sängen. Hoppas på bra sömn inatt också.
 
Till top