D A G 5

C9 / Permalink / 0
Vi tog sovmorgon imorse och jag har sovit otroligt bra inatt! Somnade på säkert 5 minuter igår kväll och sov djupt hela natten, vaknade en gång men det var för att barnet ville ha mat.
 
Kickade igång dagen med träning innan frukost då jag kände att jag hade orken till det. Drack min gel, shake och tog kosttillskottet. Åkte iväg till Köping och tog en powerwalk i spåret tillsammans med Sofia innan vi åt lunch i form av lite shake och sådär.
Hem, plockade undan lite, städade och fixade. HUUUR mycket energi som helst och känner inte alls hunger mellan gångerna jag äter/dricker längre. Sötsuget är nästan helt borta även fast det kanske skulle vara gott med ett glas pepsi, men det är ju bara för att jag vet hur det smakar och att jag haft det beroendet innan. Det är ju ungefär som att sluta röka.
 
Nu börjar jag blir trött, inte så konstigt när jag varit igång hela dagen, men det känns så skönt att inte längre ha den känslan i kroppen att vilja ligga på soffan hela dagarna för man är trött i kroppen.
 
Dag 6 imorgon, innebär vägning och mätning. Jag är otroligt taggad men ni får vänta på alla resultat till måndag kväll. Jag vet att ni är nyfikna ;)
 
Godnatt!
Till top