D A G 6

C9 / Permalink / 0
Herregud vad fort det gått. Jag har redan gjort klart dag 6 och jag har bara 3 dagar kvar tills jag klarat det jag trodde att jag aldrig skulle klara!
 
Idag har jag vart trött, men det kan bero på att jag ställde klockan för att gå upp att träna innan möte. Sen en promenix innan jag fick sitta i soffan en stund. Men idag har nog ändå vart en riktigt jobbig dag då jag haft som rutin att ALLTID äta någonting på fredagskvällen men inte kan göra det idag. Fast jo, jag kan ju egentligen men jag vill inte. Känns som om jag fuskar, jag kan hålla mig i 9 dagar av mitt liv. Det ska inte vara några problem. Men det har vart jobbigt. Skönt nog känner jag ingen hunger utan bara sugen på fredagsmys fast jag egentligen äcklas av tanken av godis, en ganska konstig känsla om jag får säga det själv.
 
Men jag mår fortfarande bra, jag är nöjd över dagens mätning och vägning och jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag är pigg, orkar mer, känner mer glädje till att göra saker och jag är så nöjd att jag tog mig i kragen att göra detta!
 
Vill du beställa c9 redan nu? Tveka inte att kontakta mig via mejl för mer information eller om du vill ha prisinformation eller lägga en beställning. Har just nu, medans jag kör denna kur, ett erbjudande på just c9 men även på månadens produkt aleo body toning kit. Hör av er vid intresse! :)
 
Ha en underbar fredagskväll fina ni!
Till top