D A G 8

C9 / Permalink / 0
Näst sista dagen och den har känts som en evighet. En riktigt sånhär segsöndag.
 
Har vart trött och häning idag, känns som en förkyldning på g men jag vet inte. Sov iallafall på dagen idag vilket inte hänt på väldigt, väldigt länge. Men efter ett par timmars vila så var jag hyfsat pigg igen så jag orkar hänga lite tvätt och sådär.
 
Idag har inget sötsug kommit, kanske beror på att det är söndag och det egentligen inte är en "ätardag"? Jag vet inte men inte känt någonting för godis eller så alls idag som jag gjorde fredag och lördag. Kosntigt nog. 
 
Sista dagen imorgon, jag är så taggad att få fortsätta mot ett sundare liv på egen hand. Detta har gått bra, jag har uppnåt det jag framförallt ville uppnå och det som boxen är till för. En annan uppfattning om sötsaker men framförallt få så mycket mer energi och få bort all skit i kroppen. Det har vart det bästa, att känna sig pigg igen!
 
Sova lite innan det är dags för vägning, mätning och slutresultat och senare imorgon kväll kommer en utvärdering av hela c9 boxen, före och efterbilder och hur ni ska gå tillväga om ni också vill uppleva denna fantastiska box!
Till top