D A G 9 - B I L D E R

C9 / Permalink / 0
Alltså vet ni? Jag skulle ju egentligen vänta tills ikväll att visa bilder på förändringen och göra en utvärdering MEN jag är så nöjd över resultatet själv så jag vill visa redan nu.
 
Jag är långt ifrån mitt slutmål men detta var/är verkligen en början. Jag har egentligen inte velat lägga ut bilderna pga bristningarna och det "lösa" fettet men det skiter jag i. Det är såhär jag ser ut idag efter 9 dagar med c9. Det är ingen som tvingar er att titta.
Jag är så otroligt pigg, känner mig lättare och mår så mycket bättre och jag har ändrat helt syn på kost och träning. Känner inte behov av att dricka pepsi varje dag och inte "ha något litet till programmet på tv ikväll" det räcker med ett glas vatten om jag vill ha. Självklart kommer jag unna mig gott ibland, det tänker jag inte ens ljuga om. Men inte alls på samma sätt som jag gjort förut.
 
Jag är otroligt nöjd att jag tog mig tid och lust att vilja köra en c9 box. Ett av dom bästa besluten i mitt liv, faktiskt! Jag tänker inte dölja att det var jobbigt dom första två dagarna när man skulle vänja sig men sen när man kom in i det så kändes det som en vardag och det var inte några problem. Tänkte ge upp många gånger som där två första dagarna för jag var sugen på pepsi och ville ha godis men jag gav mig fan på att klara det och nu är jag här, nionde dagen, stolt över mig själv. 
 
En pigg och glad och lättare Linda tackar för er som följt min c9 resa. 
 
Jag vet att jag har bristningar, celluliter och överflödig hud. Men jag var gravid för mindre än tre månader sen och måste gå ner i vikt först för att kunna tajta till kroppen. Nu vill jag bara visa resultatet jag fick. Det är jobbigt nog att lägga upp bilderna, men jag gör det för er som frågat. 
- 7 kg på vågen och 32cm sammanlagt om kroppen är det jag tappat. Mest tappade jag i midjan och runt magen där jag tappade 16cm och över rumpan och höfter 8.5cm. MEN FRAMFÖRALLT JAG ÄR PIGGARE, ORKAR MER OCH HAR FÅTT EN HELT ANNAN SYN PÅ KOST OCH EN REJÄL KICKSTART I RÄTT RIKTNING, DET SKA MAN INTE GLÖMMA ATT DET ÄR DET BOXEN ÄR TILL FÖR!
 
Imorgon ska jag testa på aloe body toning kit som också är från forever och om ni vill, så lägger jag upp bilder efter det också. Jag delar gärna med mig till er som vill och som är intresserade.
 
Vill ni lägga en beställning på c9, veta mer om boxen eller ha prisinformation så kontakta gärna mig via facebook, instagram eller email. Nu när jag är klar tänkte jag skicka med en liten giveaway om ni beställer en c9 box innan den 22/5. Givetvis får ni lägga beställningar på annat också!
 
 
 
 
Till top