Utbildning

Livet som sambo i en liten by / Permalink / 0
Lämnade Izabella själv med Jocke idag en längre stund, första gången faktiskt! Jag har inte haft behov av att lämna dom ensamma men idag var jag på utbildning och föreläsning med forever. Nästan 10 timmar var jag borta, det var skönt att vara lite ensam med tanke på hennes extremt jobbiga utvecklingsfas hon har haft men jäklar vad pussar hon fick när jag kom hem. Älskade barn!

Dagen i Solna var ingenting annat än fantastisk! Jag är så glad att jag "vågade" lämna barn och man hemma för en hel dag och åkte dit. Jag har träffat så många underbara kollegor man egentligen inte har en aning om vilka dom är men ändå kramas man och hejar på varandra och ja ni vet, allt sånt där!
Lyssnade även på Olof Röhlander som hade föredrag. En otrolig föreläsare och jäklar vad rolig han var!

Ni vet den där känslan man har när alls tittar på en och man har lite panik för det men att man ändå känner stolthet över det man gjort? Den känslan hade jag idag, när jag nådde ett av mina mål jag satt inom detta arbete. Jag tänker säga det igen jag är stolt över mig själv att jag lyckats med detta redan nu. Klar med mål ett och direkt mot mål två.

Jag har haft en underbar lördag, så roligt. Men så skönt också att komma hem till familjen. Ingenting slår väl de?😉

Nu sitter jag och Jocke i soffan med mello i bakgrunden och beställer lite dekoration och sådär till dopet som äger rum om exakt två veckor. Hört att vi är ute i god tid🙄Nu ska vi beställa det sista innan vi går och lägger oss. 
Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag haft!❤️
Till top